Udvidelse af ejerkredsen i MAN Nordjylland A/S 😃

Fra den 1. januar 2021 er ejerkredsen i MAN Nordjylland udvidet med salgsdirektør Erik Brændgaard Nielsen. ”Vi er stolte over, at Erik nu indtræder som ejer i virksomheden.
Det har hele tiden været vores ønske at sikre en lokal forankring og vi er glade for at det nu også er lykkedes i MAN Nordjylland” udtaler Sten Uggerhøj.
Erik Brændgaard Nielsen, der er 43 år, har haft en karrierevej fra lastvognsmekaniker til salgsdirektør har været i organisationen siden 2007. Erik, der er født, opvokset og stadig bosiddende i Thy er kendt for at være en lun thybo og altid til at regne med. Erik matcher virksomhedens værdier- åbenhed, ærlighed, flid og ansvarlighed og udlever dem til fulde. 👍
”Jeg er meget ydmyg over den tillid ejerne i MAN Nordjylland har vist mig. Jeg glæder mig hver dag over at være en del af en virksomhed med et godt image, et godt bagland og kolleger, der løfter i flok, så vi kan levere et godt produkt til vores kunder.
Jeg glæder mig over at være medejer af en virksomhed, som jeg tror på er en del af fremtidens lastvognsbranche” siger Erik Brændgaard Nielsen. 😃
MAN Nordjylland driver i dag autoriseret MAN værksted og salg af nye MAN varebiler, lastbiler og busser. Herudover udfører vi reparationer af alle andre mærker, kølemaskiner, opbygninger og hydraulik.