Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

NYHEDER

4 timer siden

MAN Nordjylland A/S

3 stk. lettere brugte MAN TGX trækkere til hurtig levering

Godik som er storleverandør af materieludlejning til events, festivaler og meget mere skulle 3 lettere brugte sættevongstrækkere til hurtig levering. 😉

Den fine MAN´er er fra 2016 og var klar til køre efter værkstedet foretog en gennemgang af køretøjet, syn samt en indvendig rengøring. 👍

Om du skal bruge en ny eller brugt lastbil står vi klar til at hjælpe, så kontakt din salgskonsulent i dag, så hjælper vi dig med at finde en løsning som passer dine behov. 😁

www.mannord.dk/kontakt/

MAN Nordjylland – vi er med dig hele vejen
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 dag siden

MAN Nordjylland A/S

Vores plads er ved at være godt fyldt op med en masse flotte MAN TGE´er, men vi har plads til flere!

Så skal vi hjælpe dig med at skræddersy din næste varebil så skal du endelig kontakte vores salgskonsulenter på:

📞Erik B. Nielsen – 20 10 80 92 (Thisted)

📞Morten Fanø – 21 61 17 97 (Frederikshavn / Hjørring / Nørresundby)

📞Alex Andersen – 30 18 01 01 (Aalborg)
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Nyheder

Nyeste leveringer

Lagerliste – varebiler

Lagerliste – lastbiler

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram