Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

NYHEDER

21 timer siden

MAN Nordjylland A/S

📅Afsnit 9 – ”Året der gik”📆

Transportmesse 2019 del 1

Var du forbi Transportmessen i Herning?

Hvis ikke får du her muligheden for at se nogle af alle de MAN´er som var til at finde på messen. 😀

Der var så mange fede MAN´er rundt på messen, at vi har var nød til at lave 2 klip, her får du det første.

Følg med i morgen og se del 2 👍
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

2 dage siden

MAN Nordjylland A/S

Vognmand Niels Chr. Skindbjerg vælger MAN igen.

Niels Chr. Skindbjerg som tilbyder levering af sten, sand grus, udlejning af containere, entreprenør kørsel og meget mere har netop fået endnu en MAN.👍

Niels Chr. Skindbjerg er en loyal MAN kunde som har beliggenhed i Hjallerup og fik tilbage i 2018 en super flot MAN, men Niels fik en del kørsel af DAKA og havde derfor brug for endnu en bil. 🚛

Den nye MAN er af typen TGS 35.420 8X2-4 BL og valgt med en masse udstyr som bla, ACC (Adaptive Cruise Control) så køretøjet selv holder afstand til forankørende, Rokke funktion så køretøj kan rokke sig fri, i ujævnt terræn, en løft og drejbar boogie aksel, som gør køretøjet alsidig og nem at komme rundt med.
Endvidere er der valgt udstyr som LED belysning, navigation, køleskab, fyr, klima og meget mere. 👍

Opbygningen er leveret af HMF Danmark i Nørresundby som har monteret en HMF 1020-K3 kran med en hydraulisk rækkevidde på 9,7m.

Endvidere er der monteret et Joab Kroghejs af typen L20A med knækbart tårn, samt en masse belysning så chaufføren kan se noget i de mørke måneder. 😄

Det er MAN Nordjylland i Svenstrup som har stået for den endelige klargøring som bl.a. har monteret tagprojektører, baklys, samt cyklist og bakkamera.

Det er salgskonsulent Morten Møller Fanø som har stået for leveringen 👍

MAN Nordjylland ønsker Niels Chr. Skindbjerg stort tillykke med den nye flotte MAN 🇩🇰

Vil du se flere billeder? så klik her

www.mannord.dk/vognmand-niels-chr-skindbjerg-vaelger-man-igen/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Nyheder

Nyeste leveringer

Lagerliste – varebiler

Lagerliste – lastbiler

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram