Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen og salgsdirektør Erik B. Nielsen, som begge er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

11 timer siden

MAN Nordjylland A/S
Vores værksted i Aalborg har travlt, vi søger derfor en last-og varevognsmekaniker.. er det dig? 🤔 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 dage siden

MAN Nordjylland A/S
MAN TGX Individual Line til S. SørensenS. Sørensen er en dansk familieejet virksomhed, som har rødder helt tilbage til 1942 og drives af 4. generation. Virksomheden sælger i dag primært grovkemi, ingredienser, tilsætningsstoffer, rengøringsmidler og salt til en lang række brancher. 😃Den nye MAN er en TGX 26.510 6X2/4 BLS og er valgt med den store udstyrspakke Individual, hvilket betyder udstyrslisten er lang.Søren fra S. Sørensen vil nemlig ikke gå ned på udstyr så der er valgt- EfficientRoll- ComfortSteering- Fuld LED belysning- Alcantara dellæder sæder- Sædeklimatisering i førersæde- Drejesæde med klap funktion i passagersæde - Multifunktionsrat i læder- Digital instrumentering i 12.3 tommer- MAN EasyControl – Betjeningspanel i dør- Standklima- Fuldautomatisk Klima- Vandfyr- Elevationsseng- Adaptive Cruise Control- Lane Return Assist- Drejeassistent- NavigationOg meget mere.Der er også valgt oven skabe med indbygget kaffemaskiner 230w stik og LED belysning fra farbrik. 😀Den flotte opbygning er udført af VM Tarm a/s, og den endelige klargøring har MAN Nordjylland i Thisted stået for. Det er salgsdirektør Erik B. Nielsen som har stået for leveringen.MAN Nordjylland ønsker Søren og Simon samt resten af S. Sørensen stort tillykke med endnu en MAN i rækken, som i dag kun består af MAN’er. 👍Vil du se flere billeder så kig forbi vores hjemmeside: www.mannord.dk/man-tgx-individual-line-til-s-soerensen/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

Nyheder

Nyeste leveringer

Lagerliste – varebiler

Lagerliste – lastbiler

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share
Instagram