Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

NYHEDER

2 dage siden

MAN Nordjylland A/S

Vi har HK Tippere på lager👍

Skal du bruge en 2, 3 eller 4 akslet tip trailer, så kan vi hjælpe.😀

På billederne ses vores fine 3 akslet stål tip trailer.

Tag et smut forbi vores hjemmeside for mere info.

www.mannord.dk/category/salg/hk-tipper/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

4 dage siden

MAN Nordjylland A/S

Nyere brugt MAN TGL til Blomstertorvet i Thisted 🌹

Blomstertorvet i Thisted skulle bruge en lastbil til at transportere deres blomster. Vi fandt denne super fine MAN TGL i Tyskland med lavt km tal, som passede lige til Blomstertorvets ønsker.👍

Den fine TGL er nemlig fra 2017, og er en Euro 6, hvilket betyder Blomstertorvet kan kører i alle de større byer og stadig overholde de nyeste Miljøzoner. 🚨

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder i den løsning som passer dem bedst, så skal du bruge en lettere brugt last eller varebil, så du kan overholde miljøzonerne, hjælper vi også gerne dig.🚛

Klik på linket og kontakt din lokale salgskonsulent i dag.😀
www.mannord.dk/kontakt/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Nyheder

Den Nye MAN Generation

Nyeste leveringer

MAN TGE til BMS

Lagerliste – varebiler

Lagerliste – lastbiler

Brugt man trækker
MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share
Instagram