Oplev 3.5t varebil på 100% el til Forårsmesse

MAN Nordjylland, som forhandler last- og varebiler, deltager igen i år på Forårsmessen i Arena Nord. I år har de en helt særlig nyhed med, som gæster kan glæde sig til at opleve – nemlig en 100% eldreven varebil MAN e-TGE, som har en rækkevidde på 110 – 115 km, og som kan lades til 80% på kun 45 minutter.

Forårsmessen i Arena Nord er Vendsyssels største messe, som løber af stablen i weekenden. Messen tiltrækker hvert år mere end 10.000 gæster og udstillere med alt inden for bolig, have og fritid og meget mere.

MAN Nordjylland har igennem flere år deltaget i forårsmessen og er nu klar til at præsentere den nye varebil i weekenden:

Vi modtager positiv respons fra de mange besøgende, som kommer forbi og ser vores køretøjer, og nysgerrigt stiller spørgsmål hertil. Vi glæder os derfor rigtig meget til at vise den nye elbil frem, lyder det fra salgskonsulent Morten Fanø.

Et grønnere alternativ

Fossilfri transport i byen står højt på dagsordenen hos mange politikere og virksomheder, som ønsker en grønnere profil. MAN e-TGE er emissionsfri og lydsvag, hvilket gør den til et grønnere alternativ for kurer, logistikbranchen, håndværkere og servicebranchen.

Store operatører som Citylogistik, Bring og IKEA har allerede købt den nye MAN e-TGE.

 

Tekniske data MAN eTGE:
Drivlinje: Elektrisk motor
Gearkasse: 1-trins gearkasse
Maks. power/maks. moment 100 kW/290 Nm
Batterikapacitet: 35,8 kWh, litium-ion batteri
Rækkevidde: 115 km ( WLTP)
Faktisk rækkevide inden for bydrift: 120-140 km
Lastrumsvolumen 10,7 kubikmeter
Nyttelast: Ca. 1 ton
Lade-muligheder: AC opladestation (op til 7,2 kW i 5 timer og 20 minutter) DC opladning (op til 40 kW i 45 minutter)
Ladestik: CCS (Combined Charging System)
Standardudstyr: ComfortPlus førersæde, dobbelt passagersæde, opvarmet forrude, MAN Media Van Navigation, Climatronic aircondition system, cruise control, bakkamera, LED forlygter, nødbremsesystem (EBA), aktiv vognbaneassistent, blind-spot og udkørselsassistent, sidekollisionsassistent, hill start samt sidevinds- og fjernlysassistent.