Vi søger en lastvognsmekaniker

Har du lyst til nye udfordringer, så er det måske dig vi leder efter.

Vi har nemlig travlt på vores værksted i Thisted og søger endnu en dygtig lastvognsmekaniker

Vi forventer af dig:

  • at du er uddannet lastvognsmekaniker, traktormekaniker, personvognsmekaniker eller smed med interesse i lastbiler eller varebiler. 
  • at du er fleksibel, dygtig, arbejdsom og brænder for dit fag. Du skal kunne arbejde selvstændig, men også have mod på at indgå i det samarbejde, vi allerede har på værkstedet.
  • at du har lyst til at deltage i div relevante kursusdage, så vi på værkstedet altid er rustet til dagens mange spændende arbejdsopgaver.

 

Vi kan tilbyde dig:

Hos MAN i Thisted får du en flok kollegaer, som besidder stor faglig stolthed, er arbejdsomme og sidst men ikke mindst, får du et godt arbejdsmiljø med en god portion humor og respekt.

Vi er et lille værksted, hvor vi kender både hinanden og vores kunder godt.

Åbningstider:

mandag 07.30–16
tirsdag 07.30–16
onsdag 07.30–16
torsdag 07.30–16
fredag 07.30–15
lørdag Efter aftale
søndag Lukket

Om os:

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser, last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for de nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret på alt det nye udstyr og uddannelse, og uanset bus-, last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt, og vi ønsker, at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

Lyder det som noget for dig?

Lyder vi som et match for dig og dine evner, så tøv ikke med at sende en ansøgning eller ringe og få en snak med vores værkfører Rasmus Beck på telefon 54556332. Du behøver ikke skrive en lang skriftlig ansøgning.

Evt. kan ansøgning og CV sende til HR@uggerhoej.dk – mrk. Mekaniker Thisted

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og samtaler vil blive afholdt løbende.