4 Stk. MAN TGX til Tidemann Transport

 
Tidemann Transport er vist det man kan kalde for en loyal kunde, da de har 14 lastbiler, som alle er af mærket MAN. 😃
 
4 af deres lastbiler stod til udskiftning, og de har derfor netop fået leveret 4 stk. nye MAN’er af typen TGX 26.470 6X2/2 BL. 👍
 
De nye lastbiler er spækket med udstyr som multifunktions læderrat, passagersæde med drejefunktion og opklappeligt, Digitalt display i 12,3 tommer, Betjeningspanel MAN EasyControl med 4 knapper i døren, Standklima, vandfyr og klimaanlæg.
 
Inde i selve førerhuset er der heller ikke sparet da der er valgt komfort madras på 110mm, samt elevationsseng, elektrisk glas hæve tag, køleskab og meget mere. 😀
 
Den flotte opbygning er udført af SAWO A/S i Viborg, og den endelige klargøring har MAN Nordjylland i Hjørring stået for.
 
På den nye MAN Generation kan der tilvælges en masse assistentsystemer, som Tidemann Transport også har valgt en del af, her kan vi bl.a nævne Adaptive Cruise Control, som holder afstand til forankørende.
 
Drejeassistent, så en lampe lyser i A stolpen såfremt der er en cyklist i den blinde vinkel, samt MAN EfficientCruice som er den terræn reguleret GPS, som optimere brændstof økonomien.
 
Krogh Andersen A/S har lavet stafferingerne og det er salgskonsulent Morten Fanø som har stået for leveringen.
 
MAN Nordjylland ønsker Tidemann Transport stort tillykke med de nye flotte løver. 🦁🦁🦁🦁