Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

NYHEDER

4 dage siden

MAN Nordjylland A/S

Lige meget hvilken opbygning du søger står vi klar til at hjælpe dig med at skræddersy din TGE til dine behov. 🔧

Takket være vores mangeårige, tætte samarbejde med specialister på opbygningsområdet og med stor erfaring med opbygning af lastbiler, kan vi levere løsninger, der opfylder vores høje krav til kvaliteten. 🚛

Skal vi skræddersy en TGE til dig? så kontakt en af vores dygtige salgskonsulent så finder vi den rette løsning til dig. 👍

📞Alex Skjødt på – 30 18 01 01 (Aalborg)
📞Erik B. Nielsen på 20 10 80 92 (Thisted)
📞Morten Fanø på 21 61 17 97 (Frederikshavn / Hjørring)
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Nyheder

Nyeste leveringer

Lagerliste – varebiler

Lagerliste – lastbiler

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram