Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark.

Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

NYHEDER

3 timer siden

MAN Nordjylland A/S

Endnu en MAN TGX til Thomas Thomsen

Thomas Thomsen tilbyder det meste inden for transport og tungt løft og klarer bl.a. mobilkrans opgaver og særtransport.

Thomas Thomsen I Thisted har netop fået leveret denne MAN TGX 28.500 6X2-2 BLS udstyret med Adaptiv Cruise Control, således køretøjet holder afstand til forankørende, Samt Efficient Cruise som er en GPS-styret fartpilot, der automatisk måler stigninger og fald i landskabet. 😯

Thomas Thomsen har nu hele 12 MAN i sin flåde og er en trofast kunde på værkstedet i Thisted, som også har stået for opbygning og klargøring af den nye MAN

Det er salgsdirektør Erik Brændgaard Nielsen som har stået for leveringen. 👍

MAN Nordjylland ønsker Thomas Thomsen stort tillykke med sin nye flotte løve.🇩🇰
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 dag siden

MAN Nordjylland A/S

Effektivitet og genialitet: I anledningen af Leonardo da Vincis 500-års dødsdag tager denne MAN TGX 18.500 forædlet af “Medici Style” ud på tur. 🚛

Du kan læse denne og mange flere historier på MAN Trucker’s Worlds hjemmeside.Her har du også mulighed for at melde dig ind i Trucker’s World og opnå de mange klubfordele.

truckers-world.eu/dk/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Nyheder

Nyeste leveringer

Lagerliste – varebiler

Lagerliste – lastbiler

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram