Velkommen til MAN Nordjylland A/S

MAN i Svenstrup, Hjørring lastbilcenter, Thisted Lastbilcenter og Poul Asbjørn Olesen i Frederikshavn fusionerede under det nye navn MAN Nordjylland A/S.

I spidsen står driftsdirektør Kjeld Jacobsen, salgsdirektør Erik B. Nielsen og teknisk direktør Carl Henrik Houmann, som alle tre er velkendte ansigter i transportbranchen.

Kjeld Jacobsen med mange års erfaring som driftsleder hos MAN Truck & Bus i Århus.

Erik B. Nielsen har arbejdet som værkfører hos Thisted Lastbilcenter og har de sidste 6 år fungeret som salgskonsulent hos MAN Truck & Bus Danmark. Carl Henrik Houmann har de sidste 32 år været en del af Poul Asbjørn Olesen hvor han siden 2002 har fungeret som direktør for Poul Asbjørn Olesen & Hjørring Lastbilcenter og senere Thisted Lastbilcenter.

Vores værksteder

Du finder vores lastbilværksteder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted. På alle værksteder klarer vi service og reparationer på alle typer af busser last- og varebiler.

Vi tilbyder 4 moderne og velfungerende værksteder med alt inden for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen, de er opdateret med alt det nye udstyr og uddannelse og uanset bus last- og varebilsmærke løser vi opgaven.

Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker at du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

MAN Nordjylland består af 4 værksteder.

NYHEDER

8 timer siden

MAN Nordjylland A/S

MAN Nordjylland som arbejdsplads🔧

Hos MAN Nordjylland A/S stræber vi efter at tilbyde udviklende jobs med ansvar, der giver mening i hverdagen for den enkelte medarbejder.

Vi ved, at det er vores medarbejdere, der driver virksomheden fremad, og vi arbejder derfor målrettet med at skabe rammer, der fremmer den enkeltes udviklingsmuligheder – som menneske og som medarbejder.

Vi tror på at glade medarbejdere skaber gode resultater😃

Vi søger følgende stillinger i Aalborg👍
- Busmekaniker
- Lastvognsmekaniker
- Lastvognsmekanikerlærling

Vi søger følgende stilling i Hjørring 👍
- Lastvognsmekaniker

Vil du vide mere om stillingerne så kig forbi vores hjemmeside www.mannord.dk/om/jobs/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 dage siden

MAN Nordjylland A/S

Den fjerde nye MAN til samme chauffør😯

BC Catering Svenstrup A/S, der er et selskab under den store danske koncern Dansk Cater, med hovedsæde i Svenstrup har igen valgt MAN som samarbejdspartner, da de skulle vælge ny lastbil.

Dette har resulteret i at hele BC Caterings køretøjsflåde nu består af 10 stk. MAN lastbiler.👍

Den nye MAN er af typen TGM 26.320 6X2-4 LL og er opbygget med kølekasse hos Wilke Fahrzeugbau Trittau og fået monteret Frigoblock køleanlæg hos Frigoblock.

Endvidere er sikkerhed noget BC Catering går meget op i da de kommer mange forskellige steder, hvorfor køretøjet er udstyret med bakkamera, samt cyklistkamera, som aktiveres hvert gang køretøjet drejer, så chaufføren har bedre mulighed for at se eventuelle cyklister.

På billedet ses den heldige chauffør Andrzej Miller, samt Karsten Dahl Albrektsen som er produktansvarlig hos MAN Nordjylland, som har stået for overdragelsen af den nye MAN.

Andrzej har været ansat hos Bc Catering i 17 år og det er den fjerde helt nye MAN har fået. 😃

Den flotte MAN er solgt af salgskonsulent Morten Møller Fanø, Esser Skilte har stået for de flotte stafferinger og er klargjort af MAN Nordjyllands afdeling i Aalborg.

Vi ønsker BC Catering tillykke med deres nye køretøj og glæder os til et fortsat godt samarbejde.🇩🇰
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Følg os på sociale medier

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram